“Μα τα παιδιά τα ξέρουν καλύτερα από εμάς”, και αυτός είναι ο λόγος που το μάθημα των Νέων Τεχνολογιών καθίσταται τόσο σημαντικό!

“Μα τα παιδιά τα ξέρουν καλύτερα από εμάς” μας είπε κάποτε ένας γονιός!
Και είναι γεγονός! Τα παιδιά στις μέρες μας μυούνται στον κόσμο της Τεχνολογίας ήδη από τη βρεφική ηλικία, κι αν όχι μέσω της προσωπικής τους χρήσης, το κάνουν σίγουρα μέσω του παραδείγματος και του περιβάλλοντος!

Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το μάθημα των Νέων Τεχνολογιών καθίσταται ακόμα πιο αναγκαίο σε αυτή την ηλικία!

Στον Μικρό Πρίγκιπα μέσα από την εμπειρία, την αναζήτηση και φυσικά τη συνεργασία μας με καθηγητές Πανεπιστημίων, δημιουργήσαμε ένα σοβαρό πρόγραμμα ένταξης των Ν.Τ. στο Νηπιαγωγείο. Αρχικά με βασικό εργαλείο τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και στη συνέχεια με τη δημιουργική αξιοποίηση των τάμπλετ, της φωτογραφικής μηχανής, του ηχογραφέα και τόσων άλλων μέσων, τα παιδιά ανακαλύπτουν δραστηριότητες που όχι μόνο δεν εθίζουν στη χρήση, αλλά ενισχύουν τη δημιουργικότητα, τη διαθεματική μάθηση, τη φαντασία και το ενδιαφέρον των παιδιών! Πάντοτε με έμφαση στη σωστή στάση του σώματος και στους κανόνες και τα όρια χρήσης, για τα οποία μας εφιστούν την προσοχή η ερευνητική και η επιστημονική κοινότητα!

Add your thoughts

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *