Κολύμβηση

Τα παιδιά μας από 3 ετών και πάνω έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στα μαθήματα Κολύμβησης που λαμβάνουν χώρα στην Ακαδημία Κολύμβησης Swim Αcademy.

Στα ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα τα παιδιά μας έχουν την ευκαιρία να μάθουν αλλά και να αναπτύξουν τις κολυμβητικές του ικανότητες, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων και έμπειρων προπονητών.

Η κολύμβηση χαρακτηρίζεται από πάρα πολλούς ιατρούς και παιδαγωγούς ως ιδανικό άθλημα που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση της υγείας (ψυχικής και σωματικής)  και τη σωματική ανάπτυξη των παιδιών και των  νέων.

Τα παιδιά γεννιούνται έχοντας φυσική προδιάθεση για το νερό. Όσο πιο γρήγορα έρθουν λοιπόν σε επαφή με το υγρό στοιχείο, τόσο πιο εύκολα θα μάθουν να κολυμπούν, να μη φοβούνται το νερό και να έχουν όλα τα οφέλη που δίνει η άσκηση σε αυτό.

Το “Swim Academy” τηρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Ο καθαρισμός του νερού τόσο στην baby pool όσο και στην κύρια πισίνα, γίνεται χωρίς χρήση χημικών ουσιών, μέσω της οικολογικής μεθόδου ηλεκτρόλυσης του άλατος. Παράλληλα, στα πλαίσια της προστασίας του περιβάλλοντος, διαθέτει οικολογικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας για τη θέρμανση και των 2 δεξαμενών, με αντλίες θερμότητας.