Ιστορικό

Ίδρυση

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» ιδρύθηκε το 1991 στην Αργυρούπολη (Βύρωνος 7 & Γραβιάς) από τον Κώστα Φραγκάκη (Εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) και τη Γιώτα Γιώτη-Φραγκάκη (Εκπαιδευτικό Προσχολικής Ηλικίας).

Κώστας-Γιώτα-κτίριο
κτίριο 1

Κίνητρο

Κίνητρό τους η αγάπη για τα παιδιά, όραμά τους η προσφορά τους στην προσχολική ηλικία, που είναι το θεμέλιο για τη μετέπειτα εξέλιξη του ανθρώπου. Εφόδιό τους πέρα από τις σπουδές τους και η εργασιακή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης.

Το 1994 ο «Μικρός Πρίγκιπας» επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο του ίδιου κτηρίου.

Νέο κτίριο

Το 2001 χτίσαμε έναν νέο πλανήτη για τον Μικρό μας Πρίγκιπα. Με πολλή αγάπη και μεράκι δημιουργήσαμε έναν ιδιόκτητο, μοναδικό χώρο, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας!

Όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα, με την καλή συνεργασία, τους εξαίρετους και σωστά καταρτισμένους συνεργάτες μας και με τις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους γονείς. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο πάντοτε ανανεωμένοι, έχοντας συμπαραστάτες τα παιδιά μας, που εκπαιδεύονται κοντά μας και έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις παιδαγωγικές σπουδές τους, στελεχώνουν και συνεχίζουν το έργο του «Μικρού Πρίγκιπα».

κτίριο 2