Η κ. Αντωνία και η κ. Κατερίνα από την “Πόρτα Ανοιχτή” στο σχολείο μας

Κάθε χρόνο περιμένοντας το Πάσχα διοργανώνουμε διάφορες δραστηριότητες εθελοντισμού.

Φέτος με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση το σχολείο μας σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την «Πόρτα Ανοιχτή» θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» μια κοινή εκδήλωση με τίτλο: «Αν όλα τα παιδιά της Γης».

Στο θεατρικό θα συμμετέχουν τα παιδιά του Μεγάλου και του Μικρού Νηπίου, αλλά η εκδήλωση και οι υπόλοιπες δραστηριότητες βασίζονται στη συμμετοχή και των παιδιών του Μεγάλου και του Μικρού Παιδικού.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Πόρτας Ανοιχτής».

Έχοντας ως γνώμονα την αγάπη, τη δημιουργική συνύπαρξη όλων των παιδιών, την εκτίμηση και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, η εκδήλωση αυτή στοχεύει στη συνεργασία και την αλληλεπίδραση των παιδιών των δύο σχολείων.

Είμαστε σίγουροι πως για μια ακόμη φορά τα παιδιά θα μας εμπνεύσουν και θα μας διδάξουν!

Και με την ουσιαστική συμμετοχή σας η εκδήλωση αυτή θα είναι για όλους μας μια μοναδική εμπειρία και ένα εφόδιο ζωής.

Σήμερα 18-2-2020, ήρθαν 2 εκπρόσωποι του σχολείου «Πόρτα Ανοιχτή» στον «Μικρό Πρίγκιπα», παρουσίασαν στα παιδιά όλων των τμημάτων μας το σχολείο τους και συζήτησαν μαζί τους για τη διαφορετικότητα, αφορμώμενοι από το παραμύθι «ο Πρασινοπασχαλιάς».

Αύριο Τετάρτη 19-2-2020 και ώρα 10:00 τα παιδιά του Μεγάλου Νηπίου μας θα επισκεφτούν την «Πόρτα Ανοιχτή» και θα κάνουν την πρώτη τους πρόβα. 

Καλή Αρχή!

Add your thoughts

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *