Γυμναστική στο σπίτι για γονείς του σχολείου μας από τη Ραλλού Χυδηριώτη

Αγαπητοί γονείς του «Μικρού Πρίγκιπα»,

Γνωρίζουμε ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, άλλαξε η καθημερινότητά μας και αποκτήσαμε έναν πιο καθιστικό τρόπο ζωής. H διάθεση όλων μας να αφιερώσουμε περισσότερο δημιουργικό χρόνο στα παιδιά μας, πιθανόν να οδηγεί σε σωματική καταπόνηση, μέσα από συχνότερο σήκωμα βάρους, κακή στάση του σώματος σε διαφορετικές θέσεις, κλπ.

Η αγάπη και η φροντίδα του «Μικρού Πρίγκιπα» δεν περιορίζεται μόνο στους μικρούς μας φίλους, αλλά αγγίζει και όλους εσάς τους γονείς! Έτσι, για μια ακόμη φορά, σας ζητούμε να μην ξεχνάτε να φροντίζετε τους εαυτούς σας από τα πιο απλά έως τα πιο σημαντικά που χρειάζεστε!

Γι’ αυτόν τον λόγο ζητήσαμε από τη Ραλλού Χυδηριώτη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και υπεύθυνη του τμήματος «Υδροθεραπείας και Αποκατάστασης Τραυματισμών» του Πανιωνίου, να φτιάξει για εσάς ένα ημερήσιο ολιγόλεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για το σπίτι!

Το πρόγραμμα εστιάζει στην μυϊκή ενδυνάμωση των συνηθέστερων σημείων του σώματος που καταπονούνται, δηλαδή τους μυς του κορμού, του αυχένα και της ωμοπλάτης και μπορεί να εφαρμοστεί από 3φορές/ εβδομάδα έως και καθημερινά.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και για επιπλέον ασκησιολόγιο στο νερό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω της σελίδας της στο facebook: Rallou Chidirioti MSc-Hydrotherapist/ Personal trainer

Καλή σας προπόνηση!!!

Add your thoughts

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *