Ξεκινά και πάλι η ηλεκτρονική μας επικοινωνία, αφού το Σχολείο έχει πλήρως προσαρμοστεί στον νέο Γενικό Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ 2016/679).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήδη από τις 25 Μαΐου 2018 είναι σε ισχύ και στη χώρα μας ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός ΕΕ 2016/679 που αφορά την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ο νέος Κανονισμός υποχρεώνει όλους τους φορείς που συλλέγουν και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα να τηρούν αυστηρή διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων και την προστασία των φυσικών προσώπων, τα οποία αφορά η σχετική επεξεργασία των δεδομένων.
Επειδή για το σχολείο μας αποτελεί πρωταρχικό στόχο η καλή συνεργασία και επικοινωνία μαζί σας, θα θέλαμε, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου Κανονισμού, να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο και τον σκοπό επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που αφορούν εσάς και τα παιδιά σας, καθώς και για τα δικαιώματά που σας παρέχει η νέα νομοθεσία. Περαιτέρω, σας διαβεβαιώνουμε ότι για μας ο σεβασμός και η προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών σας και εσάς των ιδίων που μας τα εμπιστεύεστε είναι θεμελιώδες στοιχείο της φιλοσοφίας του σχολείου μας.
Κατόπιν αυτού, παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε τυχόν διευκρίνιση και είμαστε πρόθυμοι να σας ακούσουμε.
Μπορείτε να βρείτε την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αφορά στην ιστοσελίδα μας στο κάτω μέρος της σελίδας.
Με εκτίμηση,
Κώστας και Γιώτα Φραγκάκη

Add your thoughts

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *